Tragedija tokom proslave Salernitaninog plasmana u Seriju A

Poginuo 28-godišnjak

Tragedija tokom proslave Salernitaninog plasmana u Seriju A

E. Škorić

Salernitana je jučer pobijedila Pescaru s 3:0 u gostima i tako se u posljednjem kolu plasirala direktno u Seriju A.

Ekipa u kojoj nastupa i bh. napadač Milan Đurić vratila se u Seriju A nakon 23 godine čekanja, pa je bilo za očekivati da će na ulicama Salerna biti upriličeno veliko slavlje.

Međutim, završilo je tragično. 28-godišnji navijač Salernitane preminuo je nakon što se na skuteru zapucao u parkirani automobil.

Prema Tuttosportu, navijač Salernitane smrtno je stradao u vožnji skutera. Policija je brzo stigla i već je započela istragu i provodi istragu kako bi utvrdila uzrok incidenta.

Kako su ustanovile službe, muškarac je i sam vozio skuter. Na mjestu nesreće nalazile su se nadzorne kamere koje će pomoći utvrditi uzroke cijelog incidenta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi