5

Komentari (5)

lalinjo
Šteta,Drmić imao dobru šansu prije poništenog gola,da je zabio promijenio bi cijeli tijek utakmice,doduše i Moharami napravio penal kao da igra u nekoj seoskoj ligi,a ne Ligu Prvaka.
Samsung
Nije normalno kako ofirno ova srbenda sa arene 3 navija protiv Dinama, znaci dade gol dinamo jedva iZgovori 1:1, ponistise ga radost odmah.Sto puta ponavlja da ih je salzburg zasluzeno nadigrao Srbi definitivno najnakaradniji narod u historiji covjecanstva
FudbalskiZnalac
Preofirno, kako mi je jadno gledati englesku ligu na areni. Sportklub puno bolji bio
Nije gotovo nikome u Srbiji svejedno da je Dinamo po rezultatima najbolji klub poslije rata u regionu bivse Jugoslavije, bolji je od Crvene Zvezde, Partizana i ostali klubova u regionu bivse Jugoslavije.
Zoilomas
A hrvati s njima bliski kao papir u teci samo al samo kad je na stetu BiH.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti