Salzburg nakon meča na Twitteru podijelio objavu Napolija uz zanimljiv komentar

Igraju meč odluke protiv Liverpoola

Salzburg nakon meča na Twitteru podijelio objavu Napolija uz zanimljiv komentar

Endin Čaušević

U posljednjem kolu grupe E Lige prvaka očekuje nas spektakularna završnica. 

Trenutno je Liverpool prvi u grupi sa deset bodova, ali Redsi će itekako strahovati u zadnjem kolu. Napoli će vjerovatno savladati Genk, dok Salzburg ima historijsku šansu da se plasira dalje.

Red Bull Salzburg ima tri boda manje od Liverpoola, ali u slučaju da pobijede onda će Redsi ostati bez osmine finala. U prvom meču Liverpool je slavio sa 4:3 što znači da Salzburg ima odlične šanse za plasman dalje.

Minimalna pobjeda protiv Liverpoola vodi Salzburg dalje, a ukoliko Napoli savlada Genk onda Redsi idu u Evropsku ligu. Scenarija je mnogo, ali sigurno da nas očekuje pravi spektakl za nekoliko sedmica.

Nakon večerašnji utakmica austrijski klub se oglasio na Twitteru i zahvalio Napoliju što je osvojio bod na Anfieldu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Mi imamo finalnu utakmicu na našem terenu protiv Liverpoola", poručili su iz Salzburga.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

lega
Ma liverpool će ih oderat da će zapamtit,nisam navijač liverpula ali razgulit će ih
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi