Samardžić donio Zvijezdi 09 remi protiv Napretka u Staroj Pazovi

Remi u prijateljskom meču

Samardžić donio Zvijezdi 09 remi protiv Napretka u Staroj Pazovi

S. Mlaćo

Fudbaleri Zvijezde 09 u prvom pripremnom susretu od početka priprema za proljetni dio sezone, odigrali su 1:1 protiv Napretka iz Kruševca u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi. Nakon početnog ispitivanja snaga, već u prvom napadu tim iz Kruševca u 10. minutu, preko Stefana Nikolića, koristi smušenost u odbrani Zvijezde 09 i stiže do vodstva.

Samo dva minuta kasnije Zvijezda 09 uzvraća preko agilnog Samardžića čiji udarac sa desetak metara brani Petrović. U 20. minutu Tripković je pokušao sa dvadesetak metara, ali promjene rezultata nije bilo.

U 37. minutu Zvijezda 09 stiže do izjednačenja. Poslije dobre akcije šutirao je Govedarica, golman Petrović je kratko odbio loptu na koju je natrčao Sinan Samardžić i poslao je u nebranjenu mrežu.

Samardžić je u zimskom prelaznom roku u redove Zvijezda 09 stigao iz bihaćkog Jedinstva te vrlo brzo pokazao da će biti pojačanje za tim koji naredne sezone želi igrati Premijer ligu BiH.

Do kraja meča promjene rezultata nije bilo,  ostalo je 1:1.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Prijateljski meč:

FK Zvijezda 09 - Napredak 1:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi