Samir Bekrić imao je poruku nakon što je saznao da je negativan

Obavio testiranje u Sarajevu

Samir Bekrić imao je poruku nakon što je saznao da je negativan

E. Škorić

Samir Bekrić je samo jedan u nizu nogometaša Željezničara koji su se u Sarajevu testirali, a potom saznali da su negativni na koronavirus.

Nakon Luke Miletića, Luke Juričića i Ermina Zeca, negativni na testiranju bili su i Haris Hajdarević, ali i iskusni Samir Bekrić.

On je bio među pozitivnima na testiranju prije puta u Izrael, te je ostao u Sarajevu. Meč između Maccabi Haife i Željezničara nije odigran, ali će se odigrati u septembru u Izraelu.

Bekrić se oglasio danas nakon što je saznao da je negativan na testiranju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Dragi prijatelji mnogo vam hvala na velikom broju poruka i poziva. Samo da vam kažem da sam dobro i da nikada nisam imao nikakve simptome. Ponovo sam radio test koji je pokazao da sam negativan. Puno zdravlja vam želim, pazite na sebe i najbliže", poručio je Bekrić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DamirS
Ne kontam ovu bolest. Imaš je ili si je možda imao a da ne znaš. Onda za par dana opet si "zdrav". Ne znam da je ikada postojala neka iole opasna bolest a da čovjek ne zna za nju. Pa čak i običnu prehladu, gripu ili najobičniju malaksalost osjetiš....a korona prođe kroz tebe tek tako. I što je interesantno, u zadnje vrijeme većina oboljelih od korone i ne bi znali da je imaju bez testiranja.
8 2
sipopugaloma
Ma ja, sad fol niko nije pozitivan. Nastavit ce normalno igrati prvenstvo poslije reprezentqtivne pauze. A u Europi ne mogu skupiti 11 negativnih igraca. Nasli nekakblvu privatnu kliniku, vjerovatno sponzor ala Sejo Brajlovic i samo im stanca negativne rezultate.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi