Samir Čakar novi član Bratstva
FOTO: Husein Šljivo

Napustio Iskru, pa brzo pronašao novi klub

Samir Čakar novi član Bratstva

Samir Mlaćo

Nakon što se prije samo par dana razišao sa Iskrom iz Bugojna, 26-godišnji napadač Samir Čakar vrlo brzo pronašao je novi klub.

Naime, Čakar ostaje u Prvoj ligi FBiH, a u drugom dijelu sezone nosit će dres Bratstva iz Gračanice, trenutno devetoplasiranom momčadi lige.

Čakar je za Iskru upisao 14 nastupa, te dodao dva pogotka i jednu asistenciju.

"Nakon što je u našu ekipu u dosadašnjem dijelu priprema došlo nekoliko igrača, novo ime u ekipi je Samir Čakar (26). Čakar je u dosadašnjem dijelu karijere nastupao za Goražde, Branitelj, a u naš klub dolazi iz Iskre Bugojno", istakli su iz Bratstva na svojoj zvaničnoj facebook stranici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti