Iskra se razišla sa Čakarom

Napadač napustio federalnog prvoligaša sa Jaklića

Iskra se razišla sa Čakarom

Samir Mlaćo

Nogometaši Iskre u petak će na Bilinom Polju odmjeriti snage sa zeničkim Čelikom. Za Čelik će to biti generalka uoči početka drugog dijela sezone Premijer lige, a za Bugojance prava provjera u kojima će trener Salim Duraković moći da isproba razne varijante, te pruži priliku svim nogometašima koje ima na raspolaganju.

Na Jakliću će u narednim danima predstaviti dva nova pojačanja, a danas su se Bugojanci sporazumno razišli sa 26-godišnjim napadačem Samirom Čakarom koji je tako postao slobodan nogometaš.

Čakar je u Iskru stigao iz Goražda uoči početka sezone, a u četrnaest utakmica upisao je dva pogotka i dodao jednu asistenciju.

Prije Iskre i Goražda nosio je i dres Branitelja iz Mostara.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U Iskri nisu zaključili listu pojačanja, a nakon meča sa Čelikom bit će definitivno poznato ko će u drugom dijelu sezone nositi dres ovog kluba.

Top Komentari

Gari Garinča
Čaki sa srečom.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi