Pa šta oni misle? Novi ugovor uvrijedit će Samira Handanoviča

Njihov dugogodišnji golman

Pa šta oni misle? Novi ugovor uvrijedit će Samira Handanoviča

Eldar Ganibegović

Samir Hanodanovič brani posljednju (polu)sezonu kao prvi golman Intera.

Podjsetimo, kako je potvrdio ugledni novinar Gianluca di Marzio, Nerazzurre će na zimu pojačati 25-godišnji kamerunski golman Andre Onana i to nakon što se vrati s Afričkog kupa nacija.

Kamerunskom čuvaru mreže ugovor s Ajaxom ističe na kraju sezone, pa je i holandskom klubu u interesu da ga proda na zimu kako bi za njega uzeli kakve takve novce.

Gazzeta dello Sport sada izvještava da Inter u timu namjerava ostaviti i 37-godišnjeg Slovenca, koji bi morao pristati na znantno lošije uslove u ugovoru, ali i lošiji status u ekipi.

Naime, Handanovič bi bio zamjena Onani za duplo manju platu nego li je ima sada u prvaku Italije. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Slovenac je član milanskog tima od 2012. godine kada je stigao iz Udinesea, a sve do prethodne sezone čekao je na prvi trofej prvaka Italije. Ove sezone je na dobrom putu i da ga odbrani.

Tridesetsedmogodišnji golman je ove sezone branio na 25 utakmica za Inter, a na jedanaest je sačuvao svoju mrežu netaknutom.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi