Godinu dana nije mogao da nađe novi klub i odlučio da promijeni karijeru i nađe drugi posao

Uskoro bi trebao saopštiti kraj igračke karijere

Godinu dana nije mogao da nađe novi klub i odlučio da promijeni karijeru i nađe drugi posao

E. Čaušević

Samir Nasri je svojevremeno bio velika nada francuskog fudbala, ali nikada nije ispunio ono što su mnogi od njega očekivali.

Nasri se na fudbalskoj sceni pojavio sjajnim igrama u dresu Marseillea, a na ljeto 2008. godine za 16 miliona eura prešao je u Arsenal.

Nakon tri godine u londonskom klubu za 30 miliona eura odlazi u Manchester City gdje je imao nekoliko dobrih sezona. Međutim, kada je bio na vrhuncu karijere stvari su krenule nizbrdo za Nasrija.

Posvetio se nekim drugim stvarima u svom životu i imao je nekoliko skandala zbog čega je nestao sa fudbalske scene.

Nasri je posljednji angažman imao u Anderlechtu, ali je prije godinu dana belgijski klub odlučio da raskine ugovor s njim i Nasri nije uspio da pronađe novi klub.

Ovaj 34-godišnjak se povezivao s nekoliko klubova, ali mu niko nije dao pravu ponudu. Čini se da je njegova igračka karijera završena jer se Nasri odlučio posvetiti drugim stvarima.

Oglasi

Francuski mediji objavili su da je Nasri dobio posao na televiziju Canal+ gdje će imati ulogu stručnog komentatora.

Nasri još uvijek nije objavio kraj karijere, ali čini se da je sve bliže tome. Debi u ulozi stručnog komentatora imat će već sutra kada će komentarisati mečeve Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Canal+ je prije nekoliko dana ozvaničio dolazak Erica Abidala u svoj komentatorski tim, a sada se prodružio i Nasri.

Nasri je u svojoj fudbalskoj karijeri pored Marseillea, Arsenala, Manchester Cityja i Anderlechta igrao još za Sevillu, Antalyaspor i West Ham. U dresu reprezentacije Francuske odigrao je 41 utakmicu i zabio je pet golova.

Top Komentari

Klicko
dodji samnom na gradjevinu brat moj,32 km dnevnica tvoja hrana
1 2
lega
Ma gdje ti radis za te pare u kojem si to mjestu pa takve pare
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi