Samir Radovac novi igrač FK Olimpik!
Trener FK Sarajevo Husref Musemić u ovoj sezoni nije računao na Radovca. Sa njim je početkom godine raskinuta saradnja i on je krenuo u potragu za novim timom

Potpisao do kraja sezone

Samir Radovac novi igrač FK Olimpik!

M. Šljivak

Samir Radovac našao je novi klub.

Nekada najveći talenat FK Sarajevo dogovorio je saradnju sa sarajevskim Olimpikom i potpisao je saradnju do kraja ove sezone.

Radovac je slobodan igrač postao početkom ove godine. Dugo je tragao za novim timom, a na kraju će se 23-godišnji veznjak skrasiti na Otoci.

Pokušaće Radovac pomoći Olimpiku da se plasira u Premijer ligu Bosne i Hercegovine i sigurno će predstavljati istinsko pojačanje u veznom redu ovog tima.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Ovaj vezni fudbaler se ostatku ekipe priključio u Međugorju, gdje se sarajevski tim priprema za drugi dio sezone u Prvoj ligi Federacije BiH.

Radovac je u dresu Sarajeva odigrao 122 utakmice, postigao je pet golova i upisao je 14 asistencija.

Top Komentari

Zvatic
Propali momak u propali klub.Ljepota.
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi