FK Sarajevo fudbalera šalje na posudbu

Zeljković ide

FK Sarajevo fudbalera šalje na posudbu · Saznajemo

Eldar Ganibegović

FK Sarajevo je već dogovorio dva dolaska ove zime, a SportSport.ba saznaje da će se ubrzo ozvaničiti jedna izlazna posudba. 

Zimski prijelazni rok još uvijek nije zvanično ni počeo, a u FK Sarajevo je itekako prometno što se tiče igračkog kadra.

SportSport.ba iz svojih izvora saznaje kako će Samir Zeljković ovog januara otići na posudbu.

S obzirom na to da se nije naigrao u dresu tima s Koševa, za njega će to biti najbolja opcija u ovom momentu.

Uzimajući u obzir njegove kvalitete, sigurno će to biti pun pogodak i za klub koji ga dovede, no u FK Sarajevo trenutno nema mjesta.

Ovaj 26-godišnjak je u FK Sarajevo stigao ljetos, no upisao je samo šest nastupa uz jednu asistenciju u svim takmičenjima.

Oglasi

Samir Zeljković
Samir Zeljković FK Sarajevo FK Sarajevo Pozicija: MF

Statistika

3 nastupa
1 kao starter
0 žutih kartona
0 crvenih kartona
0 asistencija
0 golova

Ozvaničen dolazak Matanovića

"Marko Matanović je novi igrač bordo-bijelih. Crnogorski veznjak potpisao je ugovor sa našim timom do 2026., a ekipi će se pridružiti na predstojećoj prozivci početkom januara", objavio je FK Sarajevo. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Karijeru je Matanović počeo u OFK Titograd, a afirmaciju je stekao u Jezeru. U Sarajevo stiže iz Sutjetjeske gdje je postao jedan od najboljih veznjaka crnogorske lige. Ono što vrijedi dodati je i da je bio član mlade reprezentacije Crne Gore.

Vidjet ćemo da li će u dresu bh. velikana opravdati epitet pojačanja, jer je Premijer liga BiH sigurno nivo iznad lige u kojoj je do sada igrao.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1676157327
Najjaci su ovi tekstovi gdje se prica o jednoj temi i jednom igracu i onda se kopira cijeli tekst koji je vec objavljen u prethodnom clanku i uradi paste na ovaj clanak hahahahahahahaha Najjaci novinari na svijetu...tj ne znam da li su novinari ili pekari
1 0
starmac
Uništiše dobrog igrača.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije