Dal Varešanović se pohvalio poklonom od FK Sarajevo, pa s četiri riječi zaludio navijače bordo tima
FK Sarajevo obradovao Dala Varešanovića lijepim poklonom.

Sjajni veznjak sada igra u Turskoj

Dal Varešanović se pohvalio poklonom od FK Sarajevo, pa s četiri riječi zaludio navijače bordo tima

E. Ganibegović

Dal Varešanović ljetos je napustio FK Sarajevo, no međusobna ljubav nije se ugasila. Dokaz je to i ono što je bh. veznjak objavio na Instagram storyju.

U transferu vrijednom više od milion eura, Dal Varešanović je u augustu 2023. godine iz FK Sarajevo otišao u Rizespor.

Već treći put mu je to da napušta FK Sarajevo. Ponikao je u ovom klubu, pa 2013. godine otišao u GNK Dinamo Zagreb.

Vratio se 2016., pa 2017. godine otišao u Liverpool odakle se ponovo vratio 2020. godine, etablirao u seniorskom fudbalu, postao reprezentativac BiH, pa otišao u Tursku.

Iako više nije na Koševu, ljubav na relaciji Sarajevo - Rize i dalje je velika. To pokazuje i Varešanovićev Instagram story.

Naime, iz FK Sarajevo su ovom fudbaleru poklonili dres s njegovim prezimenom i brojem 10 na leđima. On se zahvalio, pa s četiri riječi oduševio navijače tima s Koševa.

Oglasi

"...sve drugo će proći", napisao je sjajni 22-godišnji veznjak.

Story Dala Varešanovića.

Sjajno igra u Rizesporu

Dal Varešanović igra sjajno u Rizesporu. Ove je sezone upisao 20 nastupa, te postigao sedam golova uz tri asistencije.

S dva gola i asistencijom u pobjedi protiv Pendikspora prije desetak dana, izabran je za najboljeg igrača 17. kola Super Lige, što dovoljno govori o tome u kakvoj je formi.

Kolo nakon toga njegov tim je remizirao 2:2 kod Kasimpaše, a igrač kola bio je Haris Hajradinović s golom i asistencijom, te zaista možemo biti ponosni na naše fudbalere koji igraju u Turskoj. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DDG
Evo ja tablete uzimam da se smirim od zaludjenost jer mi je drag momak. Možda su malo manje zaludjeni oni što su ga tjerali, psovali, vrijedjali jer je “babin sin”. Da nam je bogdo više ovakvih babinih sinova. Naravno, izrugujem se naslovu a Dalu želim svu sreću svijeta i velike uspjehe. A i babi
1 0
user1703271355
Bas nas je sve ono bas zaludio, E svašta i naslova
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi