Samir Zeljković uspješno operisan
Foto: FK Velež

Kraj sezone za fudbalera Veleža

Samir Zeljković uspješno operisan

Vezni fudbaler Veleža Samir Zeljković je uspješno operisan.

Zeljković je nedavno na utakmici protiv Sarajeva zadobio povredu, a pregledi su pokazali da se radi o rupturi prednjih križnih ligamenata i da je za mladog fudbalera sezona završena.

Kako bi što prije mogao krenuti s procesom rehabilitacije, Zeljković je danas podvrgnut operativnom zahvaatu koji je trajao nešto više od sat vremena, a sve je prošlo u najboljem redu.

"Prve prognoze govore da će za potpuni oporavak trebati pet do šest mjeseci. Poznavajući volju i snagu našeg Samira, ne sumnjamo da će nam se vratiti još bolji i jači", poručuju iz Veleža.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nekadašnji omladinac Sarajeva je u dosadašnjem dijelu sezone bio neizostavan u sastavu Feđe Dudića. Odigrao je ukupno 18 utakmica i na terenu proveo skoro 1.500 minuta.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
Brz Oporavak
2 0
adaStolac
Oporavak majstoru te da ga sestrice pripaze
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi