Teško podnijela poraz

Samira Hurem izgubila živce: Briznula u plač, a onda se izderala na igračice

E. Škorić

Poraz bh. nogometašica od Kazahstana u Zenici teško je pao selektorki Samiri Hurem.

Njene izabranice bile su očajne u Zenici, pa su s 2:0 poražene od rivalki u 7. kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Posebno teško pao je poraz Samiri Hurem, koja nije mogla da se suzdrži na kraju utakmice, pa je na klupi briznula u plač.

Histerično je Samira odbrusila pojedinim igračicama, koje po svemu sudeći nisu pružile ni približno partiju kakvu su od njih očekivale i sama selektora, ali i kompletna javnost.

Možda suze Samire Hurem najbolje oslikavaju njene karakteristike kao trenerice, koja ne voli poraze, a još manje nezalaganje na terenu.

Top Komentari

Keno
Zene i nogomet....
46 20
SEIKO
Manite se lopte,prifatite se kutljače i oklagije.
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi