Samit u Rimu, šta je odlučeno?

Hitan sastanak nakon blamaže sinoć

Samit u Rimu, šta je odlučeno?

Edmir Škorić
Teme:

Težak poraz od Lazija (3:0) u subotu navečer produbio je krizu Rome, ali i natjerao čelnike kluba na hitnu reakciju.

Edin Džeko i društvo su pretrpjeli pravu blamažu od ljutog rivala i što je najgore, sve su dalje od cilja, a to je da se kroz Seriju A osigura nastup u Ligi prvaka i naredne sezone.

Sve ovo dolazi samo dva dana prije važnog meča s Portom u osmini finala Lige prvaka. Roma je dobila s 2:1 prvi duel, ali je sada čeka teži dio posla.

Višestruki izvještaji iz Italije navode da je na stadionu Olimpico nekoliko sati nakon utakmice održan sastanak između različitih Rominih direktora uključujući Monchija, Francesca Tottija i Maura Baldissonija.

Budućnost trenera Eusebia Di Francesca u Romi sada je itekako upitna, ali rukovodstvo kluba nije željelo da ga smijeni prije duela s Portom, no ukoliko taj duel prođe loše po Vučicu, EDF će biti bivši.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Razgovarali su direktori Rome i o drugim stvarima, a sada se očekuje da povuku određene poteze i pokušaju da vrate Romu na pravi put.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Cibre
Dat otkaz na kraju sezone čitavom timu Rome jer ocigledno nesto ne stima na relaciji izmedju igraca, i polako kupit nove igrace. Daje Roma
3 0
cocococo
koji je pravi put Rome vazda su ovakvi sem jedne od njihovi najbolje sezone kad su igrali polufinale protiv Liverpola
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi