11

Komentari (11)

Bit ce gusto bit ce 0:2
Mrs ..bo vam testiranje materesine.Kome i zasto da se poduzima bilo sto sto ovaj odvratni savez nalozi,kad su unaprijed donijeli sve odluke.
tcity055
Ma ove analize i info Saveza su smijesne. Umjesto da upravljaju dogadajima oni su stvorili klimu da svako radi sta zeli i da na taj nacin potvrde raniju odluku da se prekine. Protiv Begica podnijet krivicne prijave.
Denchi
I tako zeljo nikog ne testira iako im je predsjednik bio medju prvima zarazen koronavirusom??? Neodgovorno, amaterski, bas kao i klub mu....
kazandzija
I ti amateri 8 puta beskucnike kur'em po čelu.
Denchi
Uokvirite to, veliki uspjeh za jedan mali klub je kad pobjedite sampiona, napravite majice, a ja vec ste pravili hahahahahahhahahha
Damme1987HzSa
Kakva vam je trenutna atmosfera izgleda da cete jedino te pobjede slaviti i narednih 7 godina!
zenidino
Borac nije testirao igrače, što li?????? Možda su ipak nešto znali da se neće nastaviti liga. Inače sve je regulirano
Div iz šehera
Pa ni za testa nemaju, a hoće nastavak lige.
kazandzija
Pa besplatan je,ljudi imaju zdravstveno,sto 5etar moze biti glup
Div iz šehera
Čuj besplatan hahhaha to možda kažu u tvom selu
Denchi
200km po igracu glupko
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.