14

Komentari (14)

Ters
ima taj jedan jadni klub kojeg je rezim osnovao, rezim tetosio, a ove godine evo i poklonio mu titulu ...
magistar
Borac je rekorder uspona i padova. Osvojio je sve trofeje u BiH i RS, i evropski trofej i Kup Juge ali 4x ispadao u Drugu ligu.
hzsg
Jedina dva fudbalera koja su sudskom odlukom suspendovana na godinu dana zabrane igranja fudbalom radi dokazanog namještanja fudbalskih utakmica su IVICA OSIM I DRAGO SMAJLOVIĆ, a fudbalski klub "zeljkan" prebačen u niži rang radi istih radnji. Nažalost, raznim političkim pritiscima kasnije je ta odluka preinačena na odiuzmanje 6 bodova. Davna 1963/1964 godina, iste takve situacije su ponavljane u više navrata početkom ovog vijeka, kad jedan od gore imenovanih igrača obavljao funkcije u NSBiH. NARAVNO SVE U KORIST ZELJANE.
Asam85
Vječita pitarska trauma zvana FK ŽELJEZNIČAR. Počnite se baviti sobom.
Hasimaga
@hzsg istina, nazalost to mitomani vjesto kriju
hzsg
Razlika između traume i cinjenica JE OGROMNA, zato se informiši, pročitaj itd.. Doduse nisi ni VUCKA zapamtio, a kamoli 1963/1964 godinu. Onda ti preostaje samo da pročitaš.
Fareus1921
@hzsg moze li jedan post proc a da ne napisete nesto o Zelji...Sto ne pricas kako je Fudbalski klub Sarajevo bilo upleteno u popularnu i sumljuvu aferu Tapie???
Fareus1921
@Hasimaga sta je sa aferom Tapie? :)
Plavi21
I Sarajevo bi ispalo samo da se nije proširivala liga.
SarajevoFC
Sarajevo je jedini klub iz BH koji nikad nije ispadao u drugu ligu od osnivanja dok Seljo ima finog staža u drugoj ligi bivše Jugoslavije. Ponoviće to oni i u ovoj, samo je pitanje vremena.
Hz rajvosa
Tako je !! Urednik je namjerno previdio taj podatak ... Kmeee kmeeee
Fareus1921
Zagledaj malo historiju...Samo velika četvorka nikad nije ispadala iz Prve Lige
manijaci_____
MI SMO ISPALI ZBOG UDBE I VAS JER JE POLICIJA PREBACILA CITAVU NASU EKIPU U TKZ FK TORPEDO, I ZAMALO NAS UGASILA TAKO DA SE NE JAVLJAJ UDBAS
realista1982
Zahvaljujući politici i mesetarenjima...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.