Samo za elitu: Tottenham odredio cijene VIP ulaznica za novi stadion

Ko voli, nek' izvoli

Samo za elitu: Tottenham odredio cijene VIP ulaznica za novi stadion

Tottenham će do početka sezone 2018/2019. zvanično otvoriti svoj novi stadion, koji je još u fazi izgradnje.

Nedavno se pojavila informacija da će najjeftinije sezonske ulaznice za domaće utakmice Tottenhama koštati 795, a najskuplje 1.995 funti, ali niko nije spominjao specijalne VIP ulaznice za najluksuzniji dio tribine.

Novi stadion će primati 62.000 mjesta, ali takvih ulaznica će biti u prodaji samo 1.882. Njihova cijena će biti ogromnih 2.200 funti, a navijači Tottenhama koji odluče da uđu u to odabrano društvo će, pored najboljih sjedišta na tribini, dobiti i brojne pogodnosti u klupskom restoranu, baru, fan zoni i ostalim dijelovima stadiona koji će biti namijenjeni za opuštanje prije, za vrijeme i nakon završetka utakmice.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navijači Tottenhama na društvenim mrežama odavno negoduju smatrajući da nisu zaslužili ovako skupe cijene ulaznica, ali čini se da je odluka Spursa konačna.

Novi, moderni stadion koji će se zvati "Tottenham Hotspur Stadium", sve dok klub ne dobije adekvatnu ponudu sponzora i promijeni zvanični naziv.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi