Sampa prihvatila ponudu Leicestera

Eder među Lisicama

Sampa prihvatila ponudu Leicestera

Midhat Šljivak

Ekipa Sampdorije prihvatila je ponudu Leicestera za napadača Edera.

Već duže vrijeme Leicester je zainteresovan za 29-godišnjeg fudbalera. Poslali su ponudu na adresu tima iz Genove, koja je i prihvaćena, pa će Eder karijeru nastaviti u Premiershipu.

Tako će Leicester u ostatak sezone ući znatno jači. Eder je zaista veliko pojačanje za tim Claudija Ranierija, koji ove sezone igra sjajno.

Lisice su nakon 23 odigrana kola vodeći tim engleske Premier lige. Imaju tri boda prednosti nad Arsenalom i veoma su primamljivi za svakog igrača.

Eder je ove sezone odigrao 21 meč za Sampu. Postigao je 13 pogodaka, a na stolu je imao ponude i još nekih italijanskih klubova.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pored Sampdorije igrao je za Cesenu, Sampdoriju, Bresciju, Empoli...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi