10

Komentari (10)

celikze
neda uzp-ac loptu i to je to
AmellemA
Ti si ono što vidiš.
MethodMan
Huska, imp, truth, 90 minuta, Marlonstan, sindikat, gigun ****m vam familiju svima ****e s foruma
King_Kenny
...trebao je Inzaghi ovdje ostaviti i Lautara do kraja i igrati 3-4-3,ali kakva je odbrana prije bi ga primili nego zabili.
MethodMan
Ko da sam gledo Bosnu frajr se mora vraćat u odbranu, frajr se mora vraćati u vezni da iznese loptu, frajr ni jednu loptu nije dobio da ima može nešto napraviti...
MethodMan
Sace srat ha hu pogledaj ocjene jedino Skrinjar i Loutaro bolje ocijenjeni
MethodMan
King_Kenny
@MethodMan ...isto sam pomislio vjeruj mi...vrati se po loptu,onda doda na krilo i dok on stigne u napad ovi se vec svi postavili u odbrani trojica oko njega...a odbrana im je urangu nase,svaki centarsut pola gola,a sve dvometrasi u odbrani,akcu kao da imaju betonske cizme...mogu oni i ovako do titule u Italiji jer su ostali jos gori,ali u LP ce im prva ozbiljnija ekipa uvaliti 5 komada.
Kugla
Vi ljudi vidite samo ono sto zelite viditi
MethodMan
Vidim kugla sutevi u 16m Sampdoria više, pasova Sampdoria više, izgubljenih lopti Inter više, dodira u veznom Sampdoria više, velike šanse Sampdoria 4, Inter 1.... Vezni bez Barelle ne može lopte da iznese, a krila da i ne govorim jedan centarsut imali na utakmici, odbrana malo malo padne lopta u 16 i kod gola Dzeke liku pade lopta i namjesti se i osuta niko ni da pokusa da izbije
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.