12

Komentari (12)

DamirS
Meni veoma drag igrač. Dok je igrao s Ronaldom nije mogao doći do izražaja. Top napadač, ali bez pretjerivanja molim...Lewandowski je bolji, iako ne volim Bayern.
struja
Konstantna vrijednost,respekt!
Emin_Podzic
Nikad nije kasno
Adohordas
Lewa lewa lewa
King_Kenny
...vrhunski igrac...klub promijenio tolike trenere,a on je jos tu,i kod svakoga je redovno igrao osim kod Mourinha...ima covjek nos za golove,uvijek je na pravom mjestu,nije to sreca nego se zna pozicionirati i prati igru,predvidja situacije...malo je takvih napadaca u historiji fudbala.
brazzoheinzrummenige
Top 5 mozda, ali od Lewandowskog nije bolji sad a nije bio ni prije 5 godina.
King_Kenny
@brazzoheinzrummenige ...za klasu ispred je Benzema...lahko je trpati golove u raspaloj Bundesligi...ovaj je 9 godina pored sebe imao onog zalizanog egoistu od kojeg nije smio sutnuti loptu prema golu,a opet je nekako zabio tolike golove...skontaj da li bi Lewandowski zabio toliko golova uz Ronalda ekipi.
brazzoheinzrummenige
Pa jel lewandowski zabija samo u Bundesligi? Sigurno je 75 golova u Ligi Prvaka slucajno doslo. Po cemu je ta Spanjolska liga jaca trenutno od Njemacke? Eto nema mu Ronalda 3 godine i jace pa opet ne zabija ni priliblizno kao Lewandowski. Nemam nista protiv Benzeme al za mene (svako ima pravo na svoje misljenje) nije i nikad nece biti bolji.
makelele
E moj jarane, benzema da igra u BL nikad ne bi zabio 30 komada, a kamoli da bi ikad uspio srusit 50 godina star rekord gerda Müllera... BL mozda nije najjaca liga na svijetu, ali na prste jedne ruke mozes nabrojat igrace koji su uspjeli zabiti 30 komada u jednoj BL sezoni.
MaDaj
Eto bas je teško u spaniji zabijati… osim Barce i athletica koji im tim može parirati? De molim vas prestanite se prosipati kao ludi… ako znaš dati gol ti ga znaš dati i to je to… tunguzija ili engleska ako neznas neznas … benzemu obožavam još od Lyona, i uvijek ga vrstan u top 5 sadašnjice, ali da je bolji od lewandowskog nije.
celikze
zaboravljas cinjenicu da za Lewandovski igra citav tim pa je lakse zabijati……nesporim cinjenicu da nije dobar ali Benz u Realu ima egoiste iz Brazila i sve ostale zvijezde koji isto tako hoce da zabijaju….nije stvar jacina protivnika nego saigraca….a tu je Benz u tezoj poziciji…oba napadaca su vrhunska blagu prednost bi dao Benzu jer igra pod vecim pritiskom a pogotovo pored Ronalda….realno Dzeko je bolji od oboice kada vidis sa kakvim ekipama je Dzeko pravio rezultate i kako su ga treneri podcjenjivali….Dzeko je sa Wolsburgom bio prvak….
nkcz
Zvijer od igraca realno
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.