Samuel Eto'o se vraća na teren?
Foto - EPA

Nakon više od godinu pauze

Samuel Eto'o se vraća na teren?

M. Šljivak

Legendarni kamerunski napadač Samuel Eto'o mogao bi se vratiti na teren.

Danas 39-godišnji Eto'o dobio je ponudu španskog niželigaša Murcije da dođe u njihove redove i da tako oživi karijeru koju je završio 2019. godine.

Ambiciozni predsjednik kluba Morris Pagniello je za Marcu rekao:

"Trenutno su šanse 50-50 da ga potpišemo. Naredne sedmice ćemo znati sve, a ako ne uspijemo, imamo spreman plan B", rekao je on.

Povratak Eto'oa bi sigurno izazvao veliku pažnju i nema dileme da bi i sa 39 godina mnogo značio za igru jednog malog tima.

Ipak, postavlja se pitanje u kakvoj je fizičkom stanju ovaj nekad sjajni fudbaler s obzirom na to da je već više od godinu dana van fudbala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi