Samuel Eto'o tek nedavno završio karijeru, a već sada ima višak kilograma

Uživa u odmoru

Samuel Eto'o tek nedavno završio karijeru, a već sada ima višak kilograma

E. Čaušević

Legendarni kamerunski napadač Samuel Eto'o na kraju prošle sezone odlučio je da završi svoju karijeru.

Eto'o je prošle sezone igrao za Qatar SC gdje je proveo godinu dana, a ljetos je saopštio da ide u penziju. Legendarni napadač je ostvario sjajnu karijeru, a najbolje igračke dane proveo je u Barceloni i Interu.

Iako je tek nekoliko mjeseci u penziji čini se da mu odmor itekako dobro godi. Eto'o je jučer nastupao na revijalnoj utakmici u Maroku između ekipe fudbalskih legendi Afrike i ekipe ostatka svijeta.

Eto'o se našao u centru pažnje zbog svog izgleda jer su mnogi odmah zapazili da se dosta udebljao, te da već ima pozamašan stomak.

On je krenuo stopama Wesleyja Sneijdera koji je također nedavno okačio kopačke o klin, a onda preko noći dobio višak kilograma zbog kojih je za mnoge neprepoznatljiv.

Top Komentari

makelele
Za vjencanim stolom, sad sjedis Eto'o i ne gledas nikog, nikog oko sebe...
3 0
Manager95
Boli ga k....,igrao je toliko vremena odlicno i cuvao se,postigao mnogo u zivotu, sta ga briga sad.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi