Tužna godina za fudbal: Pogledajte sjajan sastav igrača koji su se penzionisali ove godine

Okačili kopačke o klin

Tužna godina za fudbal: Pogledajte sjajan sastav igrača koji su se penzionisali ove godine

Endin Čaušević

Bastian Schweinsteiger još jedan je u nizu fudbalera koji su odlučili ove godine završiti svoju karijeru.

2019. godina će sigurno ostati upamćena po tome što su mnogi junaci naših djetinjstava odlučili da okače kopačke o klin i stave tačku na svoje bogate igračke karijere.

Posljednji uz nizu koji je to uradio jeste Schweinsteiger koji je najbojle dane svoje karijere proveo u dresu Bayerna. No, ove godine mnoge legende su se odlučile na isti potez i sigurno da fudbal neće biti isti bez njih.

Od fudbalera koji su se oprostili od aktivnog igranja fudbala ESPN je napravio sastav najboljih 11 koji izgleda zaista nevjerovatno. Sigurno da je ovaj sastav prije desetak godina bio na okupu to bi bila jedna izuzetno strašna ekipa.

Najbolji sastav od igrača koji su se penzionisali: Cech, Evra, Juan, Barzagli, Cole, Schweinsteiger, Sneijder, Xavi, Robben, Torres, Eto'o.

Image

Top Komentari

Arnel925
I vrijeme im je bilo godinama dobijaju milione sutajuci fudbal u mrežu, dok ovce gledaju
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi