Navijači u šoku: Umtiti produžio ugovor s Barcelonom i napravio fantastičan potez

Kao grom iz vedra neba

Navijači u šoku: Umtiti produžio ugovor s Barcelonom i napravio fantastičan potez · Zvanično

Endin Čaušević

Samuel Umtiti neće napustiti Barcelonu ni u januarskom prelaznom roku.

Francuski defanzivac već neko vrijeme nema minutažu koju očekuje u Barceloni i nije tajna da je katalonski klub na sve načine pokušavao da se riješi Umtitija, ali to nisu uspjeli.

Ljetos je Barcelona čak nudila i sporazumni raskid saradnje, ali je to Umtiti odbio baš kao i nekoliko ponuda od drugih klubova.

Zbog toga su svi bili danas iznenađeni kada je Barcelona objavila da je Umtiti produžio ugovor s katalonskim klubom i to do ljeta 2026. godine.

Navijačima Barcelone nije bilo jasno zašto je igrač kojeg su svi otpisali produžio svoj ugovor, ali ubrzo nakon toga dobili su odgovor. Čelnicima kluba očito je postalo jasno da Umtiti ne želi da ide i pronašli su sjajno rješenje.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Umtiti je pristao da produži ugovor s Barcelonom prema kojem će zarađivati znatno manju platu nego što je imao otkako je došao u katalonski klub.

To su za Barcelonu odlične vijesti jer će klub sada moći da registruje Ferrana Torresa koji je nedavno stigao iz Manchester Cityja.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Laporta
Opet ljudski potez od njega.
13 0
Gvardijan
Umtiti je sasvim dobar defanzivac i mislim da ce mu Xavi naci pravo mjesto u timu na kojem ce to i dokazati.
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi