Samuel Umtiti objavom na Instagramu izazvao bijes navijača Barcelone

Mislili su da se oporavlja od povrede

Samuel Umtiti objavom na Instagramu izazvao bijes navijača Barcelone

E. Čaušević

Francuski defanzivac Samuel Umtiti već nekoliko sedmica nalazi se van terena zbog problema s povredom koljena.

Umtiti od početka sezone muku muči s lijevim koljenom, a nedavno je ponovo obnovio povredu i nije poznato kada će se vratiti na teren. Barcini doktori su ga savjetovali da ide na operaciju, no iznenađenje mnogih on je to odbio.

Francuz je odlučio posebnim tretmanom pokušati sanirati povredu koljena, a zbog toga je otputovao u Dohu. Navodno, on ne želi na operaciju i vjeruje da će nekim alternativnim putem uspjeti sanirati povredu.

Ipak, navijači Barcelone su bijesni na Umtitija nakon fotografije koju je objavio na Instagramu na kojoj se vidi da dosta uživa u neplaniranom odmoru, a povreda koljena čini se nije u prvom planu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Fotografija Barça BiH.

Promo

Top Komentari

teddy sheringham
Lik je otišao u Aspera kliniku u Dohu na rehabilitaciju u pratnji med ekipe FCB. Ne vidim zbog čega biti bijesan i šta je tu sporno? Serete kao foke standardno.
21 1
Konj konjski
Ja sam navijac barcelone i vrlo sam bijesan zbog ove fotografije
11 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi