Dobrodošlica Morati u Barcelonu
Morata je najbolje igre pružao u dresu torinskog Juventusa, ali ga je potom Real otkupio, a zatim i prodao Chelseaju gdje se Španac nije snašao najbolje (Foto: EPA)

Jordi Alba poštuje napadača Chelseaja

Dobrodošlica Morati u Barcelonu

M. Šljivak

Dijete Real Madrida i aktuelni napadač Chelseaja Alvaro Morata navodno je ponuđen ekipi Barcelone.

Morata se povezuje sa iznenađujućim januarskim transferom u redove katalonskog velikana, a na Nou Campu bi, barem prema riječima Jordija Albe, bio dobro dočekan.

"Morata je igrač kojeg mnogo cijenim. Godinama igra na vrhunskom nivou, ali klub o svemu odlučuje. Ako su špekulacije tačne, on bi dobio toplu dobrodošlicu, kao i svi novi igrači", rekao je Jordi Alba.

Naravno, prelazak u Barcelonu ne bi bio dobro prihvaćen od navijača Real Madrida i bilo bi svakako veoma zanimljivo vidjeti 26-godišnjeg napadača u timu sa Nou Campa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ove sezone Morata ne blista u dresu Chelseaja i u 21 utakmici postigao je sedam golova.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti