Večeras igraju utakmicu kvalifikacija, a sutra će morati na posao i to u prvu smjenu

Zanimljiva situacija

Večeras igraju utakmicu kvalifikacija, a sutra će morati na posao i to u prvu smjenu

H. Zilić

Fudbalska reprezentacija San Marina navikla nas je već na nevjerovatne priče, a nastavljaju i u ovim kvalifikacijama.

San Marino večeras igra utakmicu drugog kola kvalifikacija za SP 2022. godine protiv selekcije Mađarske, a u srijedu dočekuju Albaniju.

Pomenuta selekcija je amaterska. Većina fudbalera ima i svoje redovne poslove koje obavljaju, pa će tako sutra njih sedmorica morati na posao u prvu smjenu.

Zozini i Zafferani će morati biti na poslu već u šest sati.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Igrači San Marina će na poslovima dobiti slobodan utorak i srijedu zbog utakmice s Albanijom, dok će sutra nakon posla odraditi trening sa reprezentacijom.

Reprezentativci San Marina su između ostalih i ekonomi, poštari, pravnici, ugostitelji, učitelji, a trojica i zarađuju hljeb u fudbalu, to su Berardi, Nanni i Benedetttini koji igraju u italijanskoj Seriji C.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi