San Siro se oprostio od velikog Tottija
Foto: EPA

Navijači Milana se oprostili od Princa Rima

San Siro se oprostio od velikog Tottija

D. Rakanović

Milan je večeras na San Siru ugostio Romu i doživio ubjedljiv poraz (4:1) u okviru 35. kola italijanske Serije A. 

Navijači Milana večeras su imali priliku da posljednji put gledaju legendarnog kapitena Rome Francesca Tottija na svom stadionu, a pokazali su da ga itekako cijene i poštuju. 

Prilikom predstavljanja timova na početku utakmice cijeli stadion je ovacijama pozdravio legendarnu Rominu desetku, a na južnoj tribini se tokom utakmice pojavio transparent na kojem je pisalo: "Južna tribina odaje počast velikom rivalu Francesku Tottiju".

Na ovaj način su navijači Milana odali počast Princu Rima za sve što je uradio tokom svoje velike karijere. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, legenda Rome je prije nekoliko dana potvrdila da će na kraju sezone okačiti kopačke o klin. Princ Rima je 25 godina nosio dres Vučice. 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi