Sanchezu prekipjelo, u januaru ide u novi klub

Želi otići iz Manchester Uniteda

Sanchezu prekipjelo, u januaru ide u novi klub

Čileanac Alexis Sanchez će, po svemu sudeći, napustiti redove Manchester Uniteda.

Sanchez je na Old Trafford stigao s etiketom velikog pojačanja, ali za vrijeme dosad provedeno u klubu je potpuno razočarao i sve češće se pominje mogućnost njegovog odlaska.

Zbog svega je navodno razočaran i sam Sanchez, koji je, kako pišu britanski mediji, poslije utakmice između Manchester Uniteda i Young Boysa zatražio transfer već u januaru. Crveni đavoli zasigurno mu neće praviti problem, jer kada se odbiju porezi sedmično zarađuje 350 hiljada funti, što je najviše od svih igrača, a na terenu ne pokazuje - ništa.

Uprkos svemu Sanchez neće imati problema s promjenom sredine, jer ga navodno već sada želi Paris Saint-Germain, ali pitanje je koliko su Parižani spremni izdvojiti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sanchez protiv Young Boysa nije bio ni na klupi, premda je potpuno fizički spreman, što dodatno potvrđuje natpise britanskih medija.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

NKZ1922
Idi klosaru, ne vrijedis 5 funti, a kamoli 500.000
3 2
pogba69
Idi nesrećo otac te jebo, Depay je bolje igrao a bio 3 puta jeftiniji
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti