Sancho svojim prijateljima već rekao gdje će igrati naredne sezone

Prelazi u Manchester United?

Sancho svojim prijateljima već rekao gdje će igrati naredne sezone

E. Čaušević

Jadon Sancho će na kraju ove sezona najvjerovatnije napustiti Borussiju Dortmund, a engleski mediji su sigurni da će njegova nova destinacija biti Manchester United.

Već neko vrijeme se piše o tome da se Sancho želi vratiti u Englesku nakon što je prije tri godine iz Manchester Cityja prešao u Dortmund. Tada ga je engleski klub doveo za "samo" osam miliona eura i jasno je da će sada zaraditi znatno više.

Sancho ima želju da se vrati u Premiership kako bi dokazao Cityju da su napravili grešku što mu nisu dali šansu u prvom timu. Ovaj 20-godišnjak se povezivao s Liverpoolom i Chelseajem, ali mnogi vjeruju da će na kraju izbor pasti na Manchester United.

Mirror piše jutros da je Sancho već svojim prijateljima otkrio da će se vratiti u Manchester, ali ne u City već u United. Navodno, već je postigao dogovor s Crvenim đavolima i sada se čeka samo ljetni prelazni rok kako bi se sve ozvaničilo.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Prije nekoliko dana objavljeno je i da je United obećao Sanchu da će nositi dres s brojem sedam, a šta će na kraju biti od svega toga ostaje nam da vidimo.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sloboda
Dobar igrač ali glup
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije