Određen sudija za meč Francuska - Bosna i Hercegovina
Foto - EPA

Na centru je Švicarac

Određen sudija za meč Francuska - Bosna i Hercegovina

M. Šljivak

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u srijedu u Strasbourgu igra treći meč kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Francuske.

Bit će to drugi duel ovih selekcija u ovom kvalifikacionom ciklusu. U prvom meču na Grbavici Francuzi su uz dosta muke slavili pobjedu od 1:0 pogotkom Antoinea Griezmanna.

Meč u Strasbourgu sudit će švicarski sudija Sandro Scharer, a to bi mogao biti i potencijalni problem za našu selekciju.

Scharer voli pokazivati žute i crvene kartone. Poprilično je lagan na kartonu i kažnjava svaki jači start.

Njegovi pomoćnici u ovom susretu su Stephane De Almeida i Bekim Zogaj, a četvrti sudija je Alain Bieri.

Od ovog kola kvalifikacija koristit će se i VAR tehnologija. I za to su u ovom duelu zaduženi Švicarci i to Fedayi San i Lionel Tschudi.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Susret Francuska - Bosna i Hercegovina igra se u srijedu od 20:45 sati.

Apsolutni favorit u ovom meču je Francuska. Mozzart vam nudi sjajnu kvotu na BiH, a prognozu meča OSTAVITE OVDJE.

Top Komentari

Izotop10000
Samo hrabro.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi