Tonali: Gattuso je moj drugi otac

Veznjak Milana poštuje legendu

Tonali: Gattuso je moj drugi otac

E. Škorić

Milan i Napoli sastaju se večeras na San Siru u susretu 27. kola Serije A.

Biće to jako zanimljiv duel i povratak legendarnog Gennara Gattusa na svoj San Siro, ovaj put u ulozi trenrea protivničke ekipe, Napolija.

Svjesni su igrači Milana ko je Gattuso, a posebno ga cijeni talentovani veznjak Rossonera Sandro Tonali.

"Često se čujemo, Gattuso mi je kao otac u svijetu fudbala. Uvijek da savjet, kako biti dobar čovjek i igrač. Uvijek mi otkrije poneku tajnu. Recimo da je takav da ne voli mnogo da vas hvali, uvijek očekuje više od vas, mislim da bi tako i trebalo da bude", kaže Tonali.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Milan je drugoplasirani i nastavlja borbu za Ligu prvaka, mada najoptimističniji među Rossonerima vjeruju i u Scudetto, bez obzira na šest bodova zaostatka za vodećim Interom.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi