Muk na San Siru, čekaju se rezultati

Tonali teško povrijeđen?

Muk na San Siru, čekaju se rezultati

Edmir Škorić

Milan igra sjajno, dobio je i večeras Torino s 2:0 i ostao lider Serije A.

Rossoneri su golovima Rafaela Leaa i Francka Kessiea s bijele tačke otvorili sjajno meč, na kraju zadržali 2:0 i imaju plus četiri u odnosu na Inter, koji sutra gostuje trećeplasiranoj Romi od 12:30 sati.

No, problemi za Milan ne prestaju, opet se povrijedio jedan od prvotimaca. Sandro Tonali je imao bizaran incident. Bili su on i Simone Verdi u duelu, dosuđen je čak penal za goste, no odluka je poništena nakon pregledavanja snimka.

Bilo je evidentno da je Verdi zapravo udario u stražnji dio noge mladog Tonalija, koji je na nosilima napustio teren, a strahuje se da je stradala Ahilova tetiva, što bi ovog perspektivnog veznjaka udaljilo s terena na nekoliko mjeseci.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Večeras se povrijedio i Brahim Diaz, Ismael Bennacer se još nije oporavio, Ante Rebić i Rade Krunić su u izolaciji zbog koronavirusa, ali ako ništa, barem su se Zlatan Ibrahimović i Hakan Calhanoglu vratili.

Obojica su večeras ušli u finišu meča i igrat će u narednom kolu, kada će Milan za devet dana gostovati kod Cagliarija.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

HSKPosusje
Muk na praznom San Siru, doista cudno.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi