16

Komentari (16)

Eno30
Tesko da ce mo ovako velak klub kao Barsa gledati i iduce godine u ligi prvaka. Cestitke Bajernu
kurjak
Nije sve izgubljeno,ima kup kralja.
Jupp
Kakva je masinerija ovaj Bayern pa je li realno da ih samaraju ovako jos bez Kimmicha, Gnabry-ja i Goretzke :)
King_Kenny
@Jupp ...pa ove samara i Betis,a ne All Star ekipa Njemacke lige.
decak
Gdje su oni sto stalno kritikuju Bayern da im je lahko u njemackoj trpat golove i pobjeđivat...
vence
King_Kenny
@decak ...ako su ti ovakva rastimana Barcelona koju pobjedjuje Betis,Benfica i Dinamo Kijev neko mjerilo onda svaka cast...cekaj dok naidje ozbiljan protivnik pa da vidimo hoce li onda trpati.
decak
Trpali su Barseloni i dok nije bila rastimana, nez zasto je nekom problem priznati da je Bayern top 3 najkonstantnija fudbalska kluba u Evropi.
Natural5
Kako možete ovako glupo pisati naslove a tek je poluvrijeme.. Jako profesionalno.... Tačno da se čovjek zapita da li više ikad otvoriti vaš portal koliko ste blago rečeno glupi...
user1597698961
Hahaha zastoo??ja kao navijac barcelone sam svjestan ovog i realno i tackaa,,ugasene nadee,moze samo da dynamo odigra remi a i to je sansa 1%
Malmi_Suomi
@Natural5 hajde onda odmah BJEŽI SA OVOG PORTALA.
Ima nas dovoljni koji volimo , cijenimo i poštujemo ovaj portal a ti slobodno RAZLIGU i onako si beznačajan. Ako tako pišeš za portal zbog pisane Barce onda hajde ti sine u skokovima odavde sa portala i vjeruj mi.niko neće primjetiti da te nema- : ))))
Klicko
Nije ni četvrtkom loše igrati ha ya
Sad cete vidit sta ce se dogodit u drugom dijelu
amex
Sta ce bit ? Primit ce još dva komada ? :D
Klicko
primili 10 komada ili 2 europa liga je zagarantovana.Niko im to ne moze uzeti hahahh
Klicko
cekaj samo da udje onaj drugi de jong,yebote maradona sta je on
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.