Saničanin od ljeta u Crvenoj zvezdi?
Starsportphoto

Mladi bh. fudbaler

Saničanin od ljeta u Crvenoj zvezdi?

Bivši mladi bh. reprezentativac Siniša Saničanin mogao bi pojačati Crvenu zvezdu. 

Prijedorčanin koji je u posljednjih godinu i pol dana član Mladosti iz Lučana, na nedavno odigranoj utakmici protiv Crvene zvezde je privukao pažnju čelnika višestrukog srbijanskog prvaka. 

Direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je najavio dovođenje dvojice, možda čak i trojice štopera u ljetnom prijelaznom roku, a prema saznanjima Žurnala, jedan od njih bi mogao da bude upravo mladi Saničanin. 

Saničanin je rođen 1995. godine i njegovo angažovanje bi za Crvenu zvezdu predstavljalo ulaganje u budućnost. Na superligaškoj sceni je već neko vrijeme, a prije nego što je došao u Mladost igrao je u našoj zemlji za  banjalučki Borac i Rudar Prijedor. 

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

U svježe završenoj sezoni je odigrao 23 utakmice za Lučance u prvenstvu i pritom postigao jedan gol. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije