10

Komentari (10)

Edward NewGate
Mislis korak naprijed korak nazad?
GuiliDamou
Korak po korak a ti ne igras u najlosijem Partizanu u zadnjih 100 godina, mene bi bilo sram odazvati se selektoru na tvom mjestu…
vence
Nisam mu ni ka neki fan..ali nije nesto ni podbacio u repki kad god je igrao
GuiliDamou
@vence Mnogo puta je podbacio vjeruj mi, stoper koji nije jak u skoku, koji je tehnicki upitan, i a motoricki hm…
GuiliDamou
@vence Medjutim, da sve ovo moje objektivno ili neobjektivno stavimo u stranu, zanima me sta igrac koji ne igra u Partizanu, Partizanu koji je cetvrti na tabeli u SL, ima da trazi u reprezentaciji BiH? Pa zar nije ligicnije pozvati nekog mladjeg igraca, igraca iz U21, igraca tipa Nihad Mujakic ili Nermin Zolotic, obojica su ljeva noga, igraju u jacim ligama i da, igraju, ne griju klupu. Mialim da sam argumentovao svoje misljenje.
vence
Pa nije Thiago Silva...i ponavljam, ne branim ga..ali postoji nesto sto se zove i hemija u svlačionici i kult tima, repke..igrao je i Podolski za Njemačku, a u tom trenutku ih je 3 bilo bolje i cak nije ni igrao za klub tad nesto mnogo..ali je pozivan uz opravdanje da odlično igra za repku, i igrao je
GuiliDamou
@vence postujem misljenje, ali hajmo ovako, sta kazes na to da u timu imas Kolasinca koji je odigrao najbolju sezonu u karijeri na mjestu lijevog stopera u Marseillu koji igra s pet ili tri u liniji kako hoces, da imas gazibegovica i dedica, dva vrhunska full beka, i da ces protiv Portugala gledati Sanicanina u prvih 11. Sve na stranu, jasno ko dan, Sanicanin je sigurniji u reprezentaciji od bilo koga, takav status ne zasluzuje i to mi se ne svidja!
GuiliDamou
@vence to i jeste problem sto mora igrati! Cujemo se poslije utakmice, svako dobro.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.