Saničanin: Šta da kažem o Džeki? Idol svima

Bh. reprezentativac nakon meča u Firenci

Saničanin: Šta da kažem o Džeki? Idol svima

Reprezentacija BiH je večeras u Firenci, u okviru Lige nacija, odigrala 1:1 sa Italijom.

Večeras je nastup za reprezentaciju BiH upisao i Siniša Saničanin.

"Prvo da se zahvalim selektoru i savezu na pozivu. Ovo je bio moj debitantski meč. Jako mi je drago što smo odigrali 1:1 sa Italijiom, mada smo po mom mišljenju mogli i do tri boda", rekao je Saničanin, prenosi Nova TV

"Dosta smo radili na treninzima, radili na tome kako da pomjeramo linije. Znali smo kakve igrače ima Italija, da će preferirati taj pas u dubinu. Ali dobro smo analiziral i uspjeli to zatvoriti... Odličan debi i za našeg selektora, drago mi je zbog njega, ali i svih nas. Ovo će nam podići samopouzdanje pred narednu utakmicu", istakao je Saničanin.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Na kraju se Saničanin osvrnuo i na Edina Džeku, strijelca jedinog gola za naš tim u Firenci.

"Šta da kažem o Džeki? Ovdje ga u Italiji svi znaju kao velikog čovjeka i majstora. Može nam svim biti idol, bez obzira na poziciju koju igramo. Vidjeli ste kako je večeras igrao..."

Top Komentari

aJdotuzla
Bravo momak i za tebe.. odlicna igra i pojacanje za repku..
13 0
JointUnion87
Ne mogu da uporedim ovu repku sa onom protiv Armenije. Ovi momci su odigrali vrhunski. Majstorski.
13 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi