Dijamant nakon novog gola: Ponosno nosim ovaj dres, uvijek ću biti tu!

Edin Džeko sretan

Dijamant nakon novog gola: Ponosno nosim ovaj dres, uvijek ću biti tu!

Midhat Šljivak

Edin Džeko zabio je još jedan gol za reprezentaciju BiH.

Džeko je postigao pogodak u remiju protiv Italije u Firenci (1:1), a nakon meča je kapiten BiH bio veoma zadovoljan.

"Odigrali smo dobru utakmicu. Dosta igrača je tek počelo sa pripremama, dali smo sve od sebe i zasluženo osvojili samo bod. Dobra je stvar kada novi trener krene sa dobrim rezultatom. Radili smo dobro, predstavili su nam dobro Italiju. Zaslužen bod", rekao je Džeko i dodao je:

"Ponosno nosim ovaj dres i uvijek ću dati maksimum. Dokle god me budu željeli tu sam. Nismo fizički najbolji, nedostaje nam ljepote u igri, ali smo postigli gol. Sretni smo zbog boda, posebno jer smo prošle godine izgubili dva meča", rekao je Džeko.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Ponovo je italijanske medije zanimao hoće li Edin prijeći u Juventus.

"Rekao sam jučer da nije vrijeme da pričam o transferima. Kasnije ćemo o tome".

Top Komentari

Karameho
Večeras nešto kontam, nikada ali nikada nije rekao Ne reprezentaciji, nikad rekao da je povrijeđen a nije bio, nikad ružna riječ o nekome i tako čitavu karijeru. Uz Vedu najpozitivnija ličnost u BH nogometu zadnjih 15 godina.. Neću Barbareza računati jer je on ikona.. Bravo Džeko
39 0
redondo
Čovjek sa 34 kuke sa par treninga nakon odmora odigra ocakvu utakmicu. Svaka čast kapitenu.
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi