Potvrđeno za SportSport.ba.

Sanjin Alagić novi direktor Veleža

6

Komentari (6)

velez mo
Svaka Šemsina je zlatna,imali smo buđet od 2 do 2,5 miliona sa tendencijoj rasta,ovi odma režu,smanjuju sta vam je ljudi kakvo rezanje,nema toga bez kvalitete nema ni uspjeha,nema ni dodatnih sponzora,nema raje na stadionu,kakvo rezanje nemoze se to tako kratkorocno gledati,upalite malo mozgove.Ako hocete uspjeh ulozite,sve ce se vratiti
Zaccheroni
Zaimovica za trenera!
Ljacmu1
Velež je jedini klub koji nema sportskog direktora nego neke direktore grebatore a la Šoše, a ovaj je isti takav. Pola godine ga se neće vidjet zbog stalnih putovanja.
rd07
Šta ćeš ti pricat za sosu ustani kad ga spominjes
antikomunist
Jusufbegovic nije los ali je velik demagog.Treba nam neko ko zna i mzoe da STIMULISE IGRACE i od njih napravi ratnike.Neki drugi CViro Blazevic, Fedja Dudic i slicni!Neko ko ce stati iza igraca a ne govoriti kako smo"uspjeli nekako ubaciti loptu u mrezu"....
Ecosport
I Feđa je znao svaliti na igrače dok je bio u Veležu. U Sarajevu su ga i počeli bojkotovati igrači kad ih je javno iskritikovao nakon jednog od poraza.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.