Sanjin Prcić i društvo osvojili trofej

Sanjin Prcić i društvo osvojili trofej

E. Škorić

Na stadionu Pierre-Mauroy večeras je odigrano finale Liga kupa Francuske između Strasbourga i Guingampa.

Očekivalo se da će biti tvrdo i neizvjesno, no ne ba da će mreže mirovati i poslije 120 minuta igre.

Ni u regularnih 90, a ni u dodatnih 30 minuta nije bilo pogodaka, pa su penali odlučivali o osvajaču trofeja u Liga kupu.

Više sreće, koncentracije i znanja u raspucavanju penala imali su igrači Strasbourga, čije boje brani i bh. reprezentativac Sanjin Prcić, koji je odigrao sve minute.

Upravo je Prcić izveo prvi penal za Strasbourg, bio je precizan, a u istoj seriji Mendy promašuje na drugoj strani. Na kraju su svi igrači Strasbourga bili precizni i slavlje je moglo početi.

Top Komentari

*p!p!t@*
Šta će nam Prcić pored Cimirota i Bešića mwahahahaaha
1 5
BeHaudin
Moje djete , dzaba ti sto igras u ligi petice,i sto si dobar, i odgojen lijepo. Izbornik Prosinecki voli vise ove papke koje mu preporucuju i guraj savjetnici iz Saveza !
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi