Sanjin Prcić potpisao za Levante

Karijeru nastavlja u Španiji

Sanjin Prcić potpisao za Levante · Zvanično

Povremeni reprezentativac naše zemlje Sanjin Prcić od naredne sezone će igrati u LaLigi.

U proteklim sedmicama za Prcićeve usluge se interesovalo nekoliko klubova, prije svih grčki velikani Olympiakos i AEK, međutim ovaj bh. nogometaš na kraju se odlučio za transfer u Španiju.

Prcić (24) je i zvanično okončao pregovore s tamošnjim prvoligašem Levanteom s kojim je potpisao trogodišnji ugovor, a u ovaj klub stiže kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s Rennesom.

Španci su Prcića predstavili kao nogometaša koji je u Ligue 1 odigrao 90 utakmica nastupajući za Rennes i Sochaux. Također, kroz dosadašnju karijeru Prcić je još imao priliku igrati u Italiji za Torino i Perugiju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Top Komentari

hercegbih
jebem ja onom zutom mamu vlasku...zovi ljude koji srce imaju i igraju..a ne ove sto hoce da se prodaju
4 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi