Santi Cazorla promašio penal, pa plakao u tunelu nakon utakmice

Villarreal se grčevito bori za opstanak

Santi Cazorla promašio penal, pa plakao u tunelu nakon utakmice

E. Čaušević

Fudbaleri Villarreala poraženi su sinoć u gostima protiv Betisa sa 2:1 u okviru 31. kola španske La Lige.

Villarreal se bori za opstanak u društvu najboljih, ali su upisali još jedan poraz. Bolji od njih bio je Betis koji je slavio sa 2:1 iako je Žuta podmornica imala šansu da osvoji barem bod.

Naime, gosti su u 89. minuti dobili penal, a odgovornost s bijele tačke preuzeo je Santi Cazorla. Ipak, iskusni igrač nije uspio da postigne gol i ostalo je 2:1.

Koliko je ovaj promašaj uzdrmao Cazorlu najbolje se vidjelo nakon utakmice. On je ostao u tunelu i jednostavno nije mogao sakriti svoje suze nakon promašenog penala.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Villarreal je na 18. mjestu i odmah ispod pozicije koja je sigurna zona. Imaju isto bodova kao i Valladolid (30) koji je ispred njih.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi