Svi pričaju o golu Messija, ali igrač Villarreala je zaslužio da mu se poklonite!
Santi Cazorla je sa svojih nepunih 35 godina odigrao puno bolje nego velika većina igrača koji su mlađi od njega

Igrač Villarreala je odigrao fantastičnu utakmicu

Svi pričaju o golu Messija, ali igrač Villarreala je zaslužio da mu se poklonite!

S. Pašalić

Villarreal i Barcelona su sinoć odigrali sjajnu utakmicu koja je završila rezultatom 4:4.

Utakmica je donijela mnogo lijepih poteza i golova od kojih su se posebno izdvojili golovi Ekambija, Messija i Suareza.

Međutim, definitivno se može reći da je najbolji igrač na utakmici koja je odigrana sinoć bio Santi Cazorla. Ovaj igrač je još davne 2016. godine još dok je igrao u Arsenalu Pretrpio tešku povredu zbog koje nije igrao ukupno 636 dana.

Cazorla je zadobio povredu ahilove tetive te je imao ukupn deset operacija uključujući i onu u kojoj su mu presađivali kožu s ruke na povrijeđenu nogu, a koža je uzeta s ruke na kojoj je Cazorla imao istetovirano ime svoje kćerke tako da su neka slova te tetvaže završila na Cazorlinoj nozi.

Igrač Villarreala je prije dva mjeseca bio dvostruki strijelac u remiju svoje ekipe protiv Real Madrida 2:2, a sinoć je ponovo oduševio.

Cazorla je imao 44 uspješna dodavanja od ukupno 49 pokušaja, kreirao je osam šansi za gol, od kojih je pet bilo iz igre, te je upisao asistenciju za četvrti gol Villarreala.

Kada se na sve ovo doda da Cazorla ima nepunih 35 godina, onda njegova predstava poprima još jednu veću dimenziju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi