Santiago Bernabeu će biti kao svemirski brod, a detalj iz WC-a navijače posebno raduje
Na pisoarima će biti ugrađeni ekrani tako da se za vrijeme vršenja nužde mogu pratiti dešavanja sa samog terena, pa neće biti situacija da neko ode do WC-a i propusti gol svog tima

Mislili su na sve

Santiago Bernabeu će biti kao svemirski brod, a detalj iz WC-a navijače posebno raduje

Edmir Škorić

Obnovljeni stadion u Madridu Santiago Bernabeu dobit će i neke novine, što će svakako biti sjajna vijest za sve navijače.

Dešavalo se da navijač ode u WC za vrijeme utakmice i u tom trenutku padne pogodak, pa zažali, ali s novim inovacijama na Santiago Bernabeu bit će uklonjen taj 'problem'.

Tako će svi oni koji dođu na stadion, imati priliku da prate meč čak i dok s u WC-u, pošto su na pisoarima ugrađeni mali ekrani na kojima će biti prikazana dešavanja sa samog terena.

Ovo su samo neke od novina koje će imati obnovljeni kultni stadion, a mijenjat će se i krov, pa će biti postavlje novi pokretni koji će omogućiti da u slučaju nevremena stadion bude zatvoren.

Očekuje se uskoro početak obnove, a sve će trajati oko četri godine.

U priloženim fotografijama možete da se uvjerite o kakvom "čudu".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Div iz šehera
Mi na Koševu tek vodu dobili u toku utakmice
27 2
Leo
Jači je od Grbavice...
21 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi