Dudić može odahnuti: Veležu stiže odlično pojačanje

Rođeni su već aktivni

Dudić može odahnuti: Veležu stiže odlično pojačanje

H. Zilić

FK Velež će po svemu sudeći imati aktivnu zimu kada su u pitanju transferi.

Svlačionicu Rođenih uskoro će pojačati Brazilac Santos (20), koji iza sebe ima odličan jesenji dio Premijer lige BiH u dresu prijedorskog Rudara gdje je bio jedan od najboljih fudbalera, a odigrao je 18 mečeva.

Rođeni imaju problema sa realizacijom, tako da će Feđa Dudić sigurno gledati što prije da pojača ofanzivni dio tima, a čini se da će do kraja godine dobiti vrijedno pojačanje.

Clarismario  Santos Rodrigus
Clarismario Santos Rodrigus FK Željezničar FK Željezničar Pozicija: MF

Statistika

30 nastupa
29 kao starter
3 žutih kartona
1 crvenih kartona
4 asistencija
8 golova

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Clarismario Santos Rodrigus kako je puno ime i prezime ovog fudbalera od 2019. godine je na regionalnim terenima. U augustu 2019. godine došao je u redove Dubrave iz Zagreba, a nakon toga jedan dio je igrao za Borac iz Dubice da bi u martu ove godine pojačao Rudar.

Velež je jesenji dio sezone završio na osmoj poziciji sa 21 bodom, s tim da su im tri boda oduzeta zbog nemilih scena na duelu protiv Borca, ali Rođeni će do kraja sezone biti u igri za plasman u Evropu jer su i u Kupu u četvrtini finala.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MostarskiRodeni81
1922 i nikad ga niko nije ugasio, ni na jedan sekund !!! Jedan je veliki Mostarski Velež!
15 3
fukaraslana
Bolje je Velezu da traze trenera jer je im to treba
2 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije