18

Komentari (18)

SeoRusilac
Savez napolje sportsport.ba/fudbal/hadzibegic-osjecao-sam-se-ponizeno/258727 sportsport.ba/fudbal/begic-tuzio-hadzibegica-zbog-klevete/255902
SeoRusilac
Krovna kuća kriminala
Brazuka
Vico obmanjuju javnost a Bosnjo glup. E majko mila
SeoRusilac
Nema ovo veze sa Bošnjacima i ostalim narodima kao narodu u globalu. Ovo samo ima veze sa kriminalcima iz svih zastupljenih naroda u tom kriminalu.
Zeleni_zub
Znači ili lažu ovi sa SS.ba da su zvali Begića ili lažu ovi iz NSBIH u saopštenju.
Zenicanin
Kako vas nije stid? Mars iz Saveza
zvjezdan10
Ma mamu vam odvratnu jbm svima. Ovdje će i za 200 godina glavna priča u svakoj sferi života biti ko je koje nacionalnosti, ogavni gadovi. Dok svijet napreduje svjetlosnom brzinom kod nas se krvna zrnca broje. Ko hoće bolje svojoj praunučadi nek ide odavdje jer će očigledno i oni da dožive isto ovo stanje u ovoj napaćenoj zemlji bolesnog mentaliteta.
papagaj
Hakkinen
Da se ne bi ugrozila KONSTUTIVNOST naroda?????? FUJJJJJJJJJJJJ Bosna i Hercegovina će biti građanska pravna država samo polako, svih njenih građanki i građana. Yebo li vas nacionalni TOROVI
Džemidžiću sram te bilo. Pozovi se na Statut i papke iz Izvršnog odbora. Kad se narod digao vi kako qrve se pravdate. Mrš!
Saban
Samo vase ostavke od cistacica do vrha i predat u ruke savez ljudima od struke i legendama da 9vo sve postave na noge kako treba vi ste grobari bih fudbala sram da vas bude
nisamrobot
Mega klošari!!
K79
Hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha pa kaze Ovo je vec oproban recept kako bi se iz nogometa/fudbala uklonili ljudi koji su tokom svojih mandata predanim radom dosta uradili za nogomet/fudbal i napravili značajne pomake, te im se sa takvim izjavama udara na čast i obraz - pogotovo u sadašnjem vremenu izbornih aktivnosti u Hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha e sto se ismija upm !!
Tarik_
SAVEZE STIDI SE SLUGA SI POLITIKE
Chico
TiTu
NAPOLJEEE !!! Dosta vas je uhl****si ! Nemaju dvije ciste o nogometu a oni odlucuju. Dosta amaterizma !
nedim_hordas_
cana93
Koga boli Q sta oni misle.. Zna se sta se moralno ne smije raditi a oni su uradili
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.