Šapina obavio prozivku, startale pripreme Metalleghea

Jajčani počeli sa radom

Šapina obavio prozivku, startale pripreme Metalleghea

S. Mlaćo

U Jajcu je danas trener Metalleghe BSI Romeo Šapina sa saradnicima, obavio prozivku igrača kao uvod u pripremni period za nastavak sezone.

Nakon toga je uslijedio i prvi trening koji je izveden na Mračaju i u vlastitoj moderno opremljenoj teretani. Također, u jajačkoj bolnici su počela liječnička testiranja.

Prvom treningu su prisustvovali slijedeći igrači: Smajić S., Fejzić, Kovač, Alispahić, Hreljić, Opardija, Hota, Kukavica A., Tankuljić, Samardžić, Vujica, Pljevljak, prinove Andrej Pavlović (Koprivnica), Dženan Haračić (Čapljina) i Aleksandar Malbašić (Sloboda MG), juniori Pervić, Čosić A., Ćosić D., Suton i Crnac, te potencijalni novi igrači Zejd Muratspahić (Sloga GV.), E. Kukavica (Podgrmeč), Ammar Smajić (Radnik DV) i Anđelo Bevanda (Mosor Hrvatska), dok je opravdano odsutan bio vratar Mladen Kukrika (Željezničar BL).

Narednih dana u redovima Jajčana u planu je održavanja po dva treninga dnevno, te testiranje fizičke spreme.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi