Sporazumno se razišli Metalleghe BSI i Radulović

Zvanično potvrđeno

Sporazumno se razišli Metalleghe BSI i Radulović

Dvadesetšestogodišnji vezni fudbaler Ognjen Radulović više neće nastupati za NK Metalleghe BSI.

Na stranici federalnog prvoligaša je objavljeno da je između dvije strane došlo do raskida saradnje, a klub iz Jajca je svom sada već bivšem igraču poželio sreću u nastavku karijere.

"Zahvalio bih se predsjedniku Dekiću i treneru Šapini na razumijevanju. Jajce će uvijek ostati upisano kao jedno od bitnijih mjesta u kojima sam proveo dio svoje karijere. Klub se odnosio prema meni korektno i poštivao sve što je dogovoreno", kazao je Radulović.

Radulović je u Metalleghe BSI stigao ljetos iz Orašja. Ovo mu je ujedno bio drugi mandat u klubu iz Jajca, s obzirom da je prethodno bio član generacije koja je izborila historijski plasman u Premijer ligu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U protekloj polusezoni Radulović je za 'Kraljeve' odigrao deset ligaških utakmica.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi