Šaponjić: Luka i ja ćemo riješiti ovo

Napadač Orlića pred odlučujući meč

Šaponjić: Luka i ja ćemo riješiti ovo

D. Vejo

Reprezentacija Srbije za uzrast do 19 godina danas igra odlučujući meč. Na stadionu Čika Dača sastat će se sa svojim vršnjacima iz Francuske, te im je u ovom meču  prijeko potrebna pobjeda kako bi se plasirali na Evropsko prvenstu za mlade koje se održava u Njemačkoj ove godine.

Napad Orlića predvodi ubojiti tandem, Luka Jović i Ivan Šaponjić koji su ovog minulog prelaznog  roka u paketu prešli u redove portugalske Benfice. O današnjem meču pričao je jedan od aktera istog.

"Igrali smo i veće utakmice koje su nosile veći teret sa sobom. Vjerujem u sebe i svojim tim. Dobro smo spremni i željno iščekujemo meč. Pored mene u napadu je moj drug i cimer u sobi Luka Jović. Zajedno smo od malena. Znamo kako koji diše i ne bojimo se ni jedne odbrane. Mi smo tipovi igrača koji jednim potezom mogu da odluče meč", kazao je za medije napadač Srbije, Ivan Šaponjić.

Meč između Srbije i Francuske igra se danas od 14.30 sati na stadionu Radničkog.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Kako to u tandemu rade bivši igrači Partizana i Crvene zvezde pogledajte u videu..

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti